Toți știm că inceperea unei afaceri presupune curaj și în majoritatea cazurilor cheltuieli și/sau birocrație din prima zi. Dacă pentru curaj incă nu s-a descoperit o formulă magică care să dea rezultate sigure, noi la AnContab îți putem oferi soluția pentru restul problemelor. Nu, nu este nici o ofertă de creditare și nici o ordonanță de urgență pentru simplificarea legislației, ci doar o mână de ajutor întinsă start-up-rilor din România.

Ce oferim? Inființarea societății dumneavoastră comerciale ( S.R.L. – P.F.A. – S.A. ) absolut gratuit în condițiile colaborării sub forma unui contract de servicii de contabilitate. Mai multe detalii despre inființarea unei societăți comerciale gasiți aici. Și pentru că o afacere inseamnă nu numai o idee bună care trebuie pusă în practică ci și o investiție de capital, vă oferim  gratuit o întâlnire prealabilă de consultanță pentru a găsi soluția fiscală cea mai potrivită pentru start-up-ul dumneavoastră. De ce să ne alegeți pe noi? Vă oferim în acest pachet atât expertiză juridică, inființarea firmei dumneavoastră fiind realizată de un avocat, cât și expertiză fiscal-contabilă, firma noastră este membră a C.E.C.A.R și avem o experiență pe piață de peste 10 ani.

În cazul in care nu se dorește continuarea colaborării sub forma unui contract de servicii de contabilitate, tariful nostru pentru inființarea unei societăți comerciale este de 300 lei. De asemenea dacă doriți numai o întâlnire pentru găsirea soluției fiscale cea mai potrivită societății dumneavoastră vă stăm la dispoziție cu un tarif de 100 lei.

Dacă oferta noastră corespunde cerințelor dumneavoastră vă stăm la dispoziție asigurându-vă de expertiza și rapiditatea serviciilor noastre.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru a intra in legatura cu echipa AN Contab, va rugam sa completati formularul de contact.